Мокрий сніг та заморозки: синоптик уточнила прогноз погоди на вихідні

23 квітня 2021, 10:24
В Україну йдуть дощі та похолодання, попередила синоптик. При цьому пощастить східним областям. У неділю там буде сонячно і тепло до +12... +14 градусів.
погода, дощ
В Україну йдуть дощі та похолодання / Фото Reuters

Погода в Україні найближчими вихідними 24-25 квітня буде дощовою, а в суботу в північних і західних областях можливий мокрий сніг. Крім того синоптик попередила, що вночі у всіх регіонах, крім півдня, очікуються заморозки і на ґрунті, і в повітрі.

Як свідчить прогноз погоди Наталії Діденко, невеликий дощ завтра очікується в центральних областях і на Сході країни. У південних регіонах 24 квітня буде сухо. У неділю черговий атмосферний фронт знову принесе в Україну дощі, написала синоптик в Telegram.

Найбільше з погодою пощастить у неділю східним областям. Там буде сонячно і тепло, стовпчики термометрів піднімуться до +12... +14 градусів. Також тепло буде в південній частині - до + 13 ... +15 градусів.

А ось Захід, Північ, значна частина центральних областей потраплять в холодну повітряну масу, вдень температура повітря складе всього +7 ... +12 градусів.

Погода в Києві на вихідні

Вранці в суботу в столиці ймовірний мокрий сніг. Вночі можливі заморозки. Вдень у Києві температура повітря очікується в межах +7 ... +9 градусів. А потепління почнеться в середу наступного тижня, резюмувала синоптик.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти