Україну заллє проливними дощами - прогноз погоди до кінця листопада

Погода в Україні на вихідних буде дощовою / ua.depositphotos.com

Сьогодні та завтра в Україні ще буде сухо. Вночі та вранці у західних областях місцями туман, у центральних областях на дорогах ожеледиця, попередив синоптик.

Погода в Україні на вихідних зміниться - країна знову опиниться в полоні циклонічної активності. До кінця листопада дощитиме. Втім, погода сьогодні та завтра ще буде сухою, але очікується сильний вітер.

Прогноз погоди в Україні на 25 листопада

У четвер територія України продовжить перебувати під впливом поля підвищеного тиску, антициклону Walpurga, і, хоча його центр вже зміщується в східному напрямку, але західна периферія забезпечить для всіх жителів погоду без опадів, йдеться в повідомленні Укргідрометцентру в Facebook.

Вночі та вранці у західних областях місцями туман, у центральних областях на дорогах ожеледиця, попередив синоптик. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.Температура вночі 2-7 градусів морозу, в північній частині близько нуля, вдень +1...+6, на півдні Одеської області + 7...+ 9 градусів.

"Надалі в Україні потеплішає, але з'являться опади - найбільше їх припаде на ніч і ранок суботи", - говорить синоптик.

Погода в Україні 25 листопада 2021 / meteo.gov.ua

Прогноз погоди на 26 листопада

У п'ятницю очікується схожа синоптична ситуація. Трохи посиляться нічні морози, а на крайньому заході почнеться невеликий дощ. Вдень стовпчики термометрів максимально піднімуться до +8 градусів, вночі - опустяться до -3...-4 градусів.

Погода в Україні 26 листопада / meteo.gov.ua

У суботу, 27 листопада, по всій країні очікуються дощі, на Лівобережжі - сильні, також синоптик попередив про сильний вітер.

Температура повітря складе + 5...+10, а на півдні потеплішає до +9...+14 градусів.

Прогноз погоди на 27 листопада 2021 / meteo.gov.ua

У неділю, 28 листопада, погода проясниться. Опади по Україні припиняться, крім західних і південних областей. Погода в Україні буде вітряною, але теплою.

А в понеділок, 29 листопада знову всю країну затягне хмарами, дощитиме, а на захід прийде похолодання.

Як повідомляв Главред, погода в Україні в грудні буде морозною. Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, середня місячна температура в Україні очікується від 4 градусів морозу до 3 градусів тепла. Це близько до кліматичної норми.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти