StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Віталія Козловського показала старшого сина співака від іншої жінки

18 квітня 2024, 17:14
Темноволосий і кучерявий хлопчик з'явився з Козловським на обкладинці популярного журналу.
Віталій Козловський, Юлія Бакуменко
Віталій Козловський син - дружина Козловського показала його дорослого сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/yuliabakumenko

Український співак Віталій Козловський та його піар-менеджерка Юлія Бакуменко нещодавно створили сім'ю - вони нарешті узаконили свої романтичні стосунки і стали батьками хлопчика на ім'я Оскар. Це стало втіленням мрії артиста про домашній затишок.

Бакуменко, яка знає чоловіка багато років, прийняла в сім'ю й іншого сина Козловського. Хлопчика звуть Платон і зараз йому 9 років.

У своєму блозі в Instagram дружина Козловського показала раритетну обкладинку відомого журналу, яку прикрасив знімок знаменитості з однорічним малюком на руках і підписом: "Віталій Козловський показав сина". Фото було зроблено ще 2015 року.

відео дня

Платон - не біологічний, а хрещений син співака. Зараз хлопчик зі своєю сім'єю мешкає в Іспанії та розвиває власний блог, у якому до початку повномасштабної війни нерідко з'являлися знімки зіркового хрещеного.

Бакуменко рада, що навіть відстань не заважає Платону підтримувати зв'язок із Віталієм. Хлопчик в якості привітання з народженням первістка передав малюкові Оскару свої малюнки динозаврів. Цей жест зворушив дружину співака.

Віталій Козловський із хрещеником
Віталій Козловський з похресником Платоном / instagram.com/yuliabakumenko

Хто такий Віталій Козловський?

Віталій Віталійович Козловський - український співак, Заслужений артист України (2009).

Співак має більше 50 нагород і премій, включаючи "Пісня року" (2005-2010), "Золота шарманка" (2007-2010), "Шлягер року" (2007-2010), отримав кілька нагород "Секс-символ", "Людина року", "Золотий грамофон", "Кришталевий мікрофон".
У червні 2023 року був мобілізований до складу Збройних сил України.

Віталій Козловський - останні новини:

Нагадаємо, на початку квітня Віталій Козловський зізнався, що став батьком, і вперше розповів на широкий загал про народження сина Оскара. Незадовго до появи хлопчика співак одружився з його мамою - своєю давньою коханою Юлією Бакуменко.

Також Козловський розповів, чому він, як україномовний артист, у минулому погоджувався виконувати пісні російською мовою за порадою музичних продюсерів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти