StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Віктора Павліка показала, як їх намагаються посварити "доброзичливці"

24 січня 2024, 14:07
Катерина Репяхова отримала "компромат" на свого чоловіка від незнайомки, яка звинуватила його в пошуках стосунків на стороні.
Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова із сином
Катерина Репяхова показала, як Віктора Павліка намагаються скомпрометувати / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Коли між Віктором Павліком та Катериною Репяховою тільки зав'язалися стосунки, їх не обговорював тільки ледачий - артиста підколювали, що він знайшов собі розвагу на 29 років молодше від нього, і розповідали про кризу середнього віку, бізнесвумен дорікали піаром і жагою наживи. Проте закохані вже 4 роки щасливі в шлюбі і разом виховують спільного сина.

Спостерігаючи за життям Павліка і Репяхової в соціальних мережах, у багатьох не залишилося сумнівів у тому, що пара дійсно щаслива разом попри все. Однак їхня сімейна ідилія все ще декому муляє очі.

Вони регулярно стикаються з хейтом через різницю у віці, а нещодавно Катерина показала, як "доброзичливці" намагаються посварити її з чоловіком. Вона опублікувала в Instagram скріншот листування з жінкою на ім'я Ірина, яка стверджує, що Віктор Павлік особисто шукав спілкування з нею з метою зав'язати стосунки.

відео дня

Ця жінка, нібито через свою кришталеву чесність і через доброту душевну, вирішила тут же "злити" співака його дружині. Репяхова зі свого боку вчинила вкрай мудро - вона довіряє коханій людині, яку прекрасно знає, більше, ніж незнайомці в інтернеті. Тому подібні звинувачення в бік Павліка вона сприймає виключно як спробу посварити її з чоловіком.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова із сином
Катерина Репяхова показала, як Віктора Павліка намагаються скомпрометувати / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше Катерина Репяхова розповіла про стосунки з батьком, "для якого вона більше не існує". Вона зізналася, чи знає її єдиний син про існування дідуся.

Також дружина Віктора Павліка поскаржилася на артиста через його проблеми із серцем. Ще влітку 2023 року співаку була призначена важлива операція, без якої він "ходить під ризиком раптової смерті".

Інші новини про Репяхову та Павліка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти