StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Дяді Жори Наталія Мічковська перенесла операцію

20 березня 2021, 20:38оновлено 22 серпня 2021, 10:15
Блогер Наталія Мічковська зробила операцію в столичній лікарні.
Наталія Мічковська
Наталія Мічковська / instagram.com/natali_michkovska/

Блогер з питань здорового харчування Наталія Мічковська, яку також знають як дружину ведучого Дяді Жори, зізналася, що зробила операцію напередодні введення локдауну в Києві.

Наталя опублікувала в своєму Instagram фото ніг в компресійних панчохах і залишила геотег на 5 пологовий будинок Києва - який знаходиться на Севастопольській площі.

Жінка розповіла, що 19 березня їй зробили операцію - як написали в коментарях користувачі - видалення міоми. Наталя зазначила, що останній раз в 5 пологовому будинку була в 2017 році.

відео дня

"Вчора по дорозі в операційну навіть не поплакала. Надивилася на блогерів які лягають на пластичні операції просто так, їм не страшно і я налаштувалася. Приїхали сюди о 7:30, а через 2 години мене забрали на операцію. Сьогодні вже краще, походила і навіть поснідала. В меню у мене - буряк, чорнослив, запечені яблука, банан, трохи гречки", - пише вона.

Наталія Мічковська
Наталія Мічковська / instagram.com/natali_michkovska/

"Важко було за день, впала у відчай, ридала і навіть думала відмінти... Але треба було знімати рекламу і вирішувати справи. Так і день пролетів, вночі вийшов кліп МБ & Zivert прямий ефір, я заснула і в 6 прокинулася, здивована що спала всю ніч", - говорить блогер.

Користувачі Мережі підтримали її і завалили побажанням якнайшвидшого одужання.

"Швидкого одужання і більше ніколи туди не потрапляй", "Наталі, одужуй, на вулиці твоя улюблена погода, ти приклад сильної і красивої дівчини", "Навіть в панчохах компресійних ніжки, здоров'я і швидкої реабілітації", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що навесні 2020 року дядько Жора розповів, що переніс мікроінсульт, про який дізнався випадково, і дивом потрапив до лікарні вчасно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти