"Запах, погляд, жарти не ті": Анна Трінчер висловилася про втікача Волошина

27 жовтня 2024, 19:20
241
Після того, як Олександр оголосив про перемир'я з колишньою дружиною, вона зважилася дати коментар.
Анна Тринчер, Александр Волошин
Анна Трінчер новини - Анна Трінчер розповіла, що думає про Олександра Волошина / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Українська співачка Анна Трінчер дала рідкісний коментар пресі. В інтерв'ю для "Ближче до зірок" вона висловилася про те, як складається її особисте життя зараз.

Так артистка зазначила що після розлучення час від часу вона ходить на побачення. Однак зірка має високі стандарти - тепер вона точно впевнена, якого чоловіка хоче бачити поруч із собою, і не поспішає потрапити в будь-які стосунки аби не бути самотньою.

Крім того Анна зазначає, що не хоче роману без іскри. "Ходила на побачення, все це було… От, знаєте, коли ви приходите з побачення і запах не той, погляд не той, жарти не ті, все не те, і це тебе розбиває вщент", - поділилася вона.

відео дня

Також Трінчер висловилася про блогера-втікача Олександра Волошина, який до осені 2023 року був для неї чоловіком. Співачка залишила без уваги його заяву про те, що вони помирилися (після розриву пара практично не спілкується - прим. редактора), але висловила впевненість, що йому вдасться вибратися з тих проблем, які його оточують сьогодні.

"Я думаю, що він в якийсь момент просто втратив себе і став не на той шлях. Але я завжди вірила у нього як у людину, і я вірю, що у нього знайдеться сила, може вже так і сталося, повернути себе собі", - каже Анна Трінчер.

Чому Олександр Волошин потрапив до бази "Миротворець"?

У липні Волошин опинився в базі Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець", де зазвичай опиняються затяті пропагандисти.

На сайті йшлося, що причиною стала участь Олександра в актах гуманітарної агресії проти нашої країни, поширення російської пропаганди, участь в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України, замах на незалежність і територіальну цілісність України. Його назвали "пособником російсько-фашистських загарбників і окупантів".

До внесення в "Миротворець" призвела реакція блогера на обстріл окупантами дитячої лікарні "Охматдит". Тоді він закликав піти на поступки Росії, щоб зупинити війну і вбивства. Після цього він став отримувати погрози.

Крім того, багато хто з його відомих колег, знайомих і друзів публічно його розкритикували.

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також акторка серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред розкрив причину, через яку українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко отримала важку травму ноги і довгий час не могла танцювати.

Також танцюрист і захисник України Дмитро Дікусар уперше за довгий час вийшов на зв'язок, і розповів, як відзначив свій День народження на фронті. Крім того він прокоментував нинішню ситуацію в країні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти