StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вийшла заміж по приколу": Ірина Горова зробила зізнання

31 травня 2024, 10:21
447
Ірина Горова зізналася, що вийшла заміж уперше після чотирьох місяців знайомства з Юрієм Горовим.
Ірина Горова
Ірина Горова розповіла про перший шлюб / колаж: Главред, фото: instagram.com/gorovaya_irina/

Українська продюсерка Ірина Горова поділилася секретами особистого життя і зізналася, що вийшла заміж всього в 16 років.

У шоу на каналі "ЖАБАГАДЮКА" Ірина пояснила, чому вона зважилася на такий ранній шлюб.

Зазначимо, першим чоловіком Горової став музикант Юрій Горовий, більш відомий, як UGO, крім того, на той момент він був власником ресторану "Вечірній Київ".

Продюсерка зізналася, що кохання в парі було, але заміж вона вийшла більше "по приколу" на четвертий місяць після знайомства пари. Ірині подобався статус заміжньої дівчини, і вона часто хвалилася цим перед своїми однолітками.

"У 16 заміж вийшла. Не через вагітність, просто по прикольчику. Уяви, мені 16, я вступила до університету, почала вчитися і приходжу з обручкою, щоб усі бачили. Це був дуже класний прикол. Це був 1994 рік. Познайомилися ми влітку, а розписалися в листопаді. Чотири місяці ми були знайомі", - зізналася Горова.

Дивіться відео, де Горова розповіла про перший шлюб:

Хто така Ірина Горова?

Ірина Горова - співзасновниця продюсерського центру та генеральна директорка Pomitni. У 2009 році спільно з Олексієм Потапенком (Потап) заснували продюсерський центр MOZGI Entertainment. Ірина зайнялася управлінською та фінансовою стороною бізнесу. Першими артистами лейблу стала група Потап і Настя (до 2017 року). У цей період Ірина виступає продюсером телевізійного проєкту "Зірка + Зірка". У наступні роки в продюсерському центрі з'явилися нові артисти: гурт Время и Стекло (до 2020 року), гурт MOZGI, співачка Michelle Andrade, альтернативна співачка INGRET, хіп-хоп проєкт U_C.
З 2018 року Ірина стає CEO і генеральним директором групи компаній Mozgi Group.

Останні новини українського шоу-бізнесу

Нагадаємо, на репера Потапа накинулися користувачі соціальної мережі Instagram за пост про Анастасію Заворотнюк, яка померла в ніч на 30 травня. Так, пропагандистські ЗМІ встигли заскринити сторіс Потапа, де він висловився щодо Заворотнюк.

А також днями Настя Каменських звернулася до Потапа з приводу річниці їхнього весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала ніжне фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти