Комік Володимир Шумко зізнався у своїй непрофесійності

26 березня 2021, 03:13
Учасник Improw Live Show Володимир Шумко розповів, яку він здобував освіту до того, як пішов у гумор.
Костя Трембовецький
Володимир Шумко / Новий канал

На цьому тижні на шоу де логіка?, яке виходить на Новому каналі зійшлися зірки Improv Live Show Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький та експерти моди Супер Топ-модель по-українськи Алла Костромічова та Соня Плакидюк.

За лаштунками актор Володимир Шумко несподівано згадав молодість, і розписався в повній непрофесійності.

"Розгадувати картинки мені було нелегко, - зізнається Володимир у коментарі для головного редактора. - У школі я не любив завдання із зірочкою і рахувати. Тому тут завдання на логіку далися важкувато".читайте такожДе логіка 2021 - що показали в п'ятому випуску шоу Нового каналу

відео дня

Незважаючи на нелюбов до цифр у школі, Володимир таки вступив на економічний факультет в Уманський державний аграрний університет.

"Тепер даю випускникам школи пораду: слухати себе при виборі професії, - каже актор і жартує. - На мене ось вплинули батьки і друзі. Я довго і часто розмірковував, чого вчуся на економічному. Зараз іноді аналізую і роблю висновок, можливо, і добре, що так все сталося. Адже саме в студентські роки почав грати в КВК. Тоді ж зрозумів, що економіст з мене ніякий, а ось гуморист - вдався! Переконаний, що непоганий".

Нагадаємо, що всі нові випуски шоу Де логіка? виходять на Новому каналі по вівторках о 19-00. Огляди та фоторепортажі можна буде дивитися і читати на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти