StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Влад Яма спровокував нову хвилю хейту пасторальним фото з відпочинку

25 жовтня 2023, 19:57
5774
Хвастощі хореографа, який переїхав в Америку, багато хто приймає близько до серця.
Влад Яма з родиною
Влад Яма показав сімейне фото на відпочинку / колаж: Главред, фото : instagram.com/vladyama_official

Танцюрист, хореограф та ведучий Влад Яма не приховує, що переїхав до США під час повномасштабної війни. Це рішення перетворило його з улюбленця української публіки на персону, до якої ставляться вкрай неоднозначно.

Через те, що він зараз не в Україні, хоч і намагається за кордоном допомагати країні в міру своїх можливостей, надчутливе сучасне суспільство практично кожен його пост в соціальних мережах розглядає під призмою хейту.

Так сталося і з новим знімком, який Яма опублікував в Instagram-сторіс. На чорно-білому фото хореограф ніжно обіймає за талію свою дружину Лілію, а їх син Леон бігає навколо батьків. Кадр Влад підписав одним словом: "Життя".

відео дня

Те, що для багатьох українців життя навряд чи схоже на картинку з глянцевого журналу, спровокувало в масах нову хвилю несхвалення на адресу шоумена.

Варто зазначити, що це фото було зроблено у січні 2022 року, коли Влад Яма з родиною вирушив у подорож на новорічні канікули сина.

Влад Яма з родиною
Влад Яма показав сімейне фото на відпочинку / instagram.com/vladyama_official

Раніше українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко чесно висловилася про репутацію Влада Ями. Вона прокоментувала майбутню затребуваність колеги по "Танцях з зірками" на українському телебаченні.

Також продюсер "Танців з зірками" розповів, хто замінить Влада Яму на шоу. Володимир Завадюк мріє після перемоги України повернутися до танцювального проєкту, і одне почесне крісло журі вже зайняв для відомого танцюриста.

Інші новини про Влада Яму:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти