StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Смак як у села": молодицю-розлучницю путініста Петросяна розмазали за безглуздий зовнішній вигляд

3 лютого 2023, 20:41
Тетяна Брухунова відчуває непереборну тягу до жахливих модних поєднань. І чоловіків не першої свіжості.
Тетяна Брухунова
Тетяну Брухунову захейтили за позбавлені смаку вбрання / instagram.com/bruhunova

Молода дружина путініста-гумориста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова 33 років від роду повинна по ідеї "омолодити" старого клоуна, проте натомість вдарилася в ретро не тільки в ліжку, але і в житті.

"Непублічна" Тетяна уявила себе законодавицею моди, якоюсь Анною Вінтур для країни на болотах, і із завидною регулярністю публікує на своїй сторінці в Instagram безглузді луки, від яких волосся на потилиці стає дибки.

Нещодавно Брухунва показала, в якому вигляді розгулює по Стамбулу. Какофонія кольорів, форм і відтінків боляче ріже око, а від загального вигляду вбрання злегка паморочиться голова. І аж ніяк не від захоплення.

відео дня

Дружина Петросяна, як то кажуть, "одягла все найкраще відразу" - незважаючи на те, що речі вона обирає дорогі і брендові, комбінує їх вона досить дивно. Так, на новому фото вона постала в білому трикотажному гольфі, жилетці-манишці кислотно-рожевого кольору на зав'язочках, джинсовій спідниці-міді, чорних колготках і сірих замшевих черевиках на шнурку. На довершення образу вона одягла чорні сонцезахисні окуляри, а в руки взяла маленьку сумочку.

Дуже швидко лук Брухунової набрав безліч уїдливих коментарів, які, до речі, Тетяна дбайливо підчищає. Але Інтернет все пам'ятає: "Моя бабця так на вокзал ходила яблуками торгувати", "І чому вона не вміє поєднувати? А вона не вміє. І це її проблема", "Бабка, не бабка, але смак як у села", " Хто її одягає???? Жах!", "Бабуся на стилі", "Вона жилетку сама зв'язала?"

Тетяна Брухунова
Тетяну Брухунову захейтили за позбавлені смаку вбрання / instagram.com/bruhunova

Нагадаємо, раніше Петросян висловився про реакцію росіян на гумористів, які покинули країну у зв'язку з вторгненням Росії в Україну. Путінський блазень упевнений, що для його країни це не втрата.

Також в Росії ненавмисно "поховали" старого російського гумориста Євгена Петросяна, який відправився на Мальдіви зі своєю молодою дружиною. Путініст чомусь образився.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти