StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Винен Путін: Кіркоров відповів на заяви Паніна про нетрадиційну орієнтацію

4 серпня 2023, 15:08
139580
Путініст Кіркоров побічно відповів Паніну. У фокусі - маніпуляції війною і Путіним.
Винен Путін: Кіркоров відповів на заяви Паніна про нетрадиційну орієнтацію
Скандал Паніна і Кіркорова набирає обертів / Колаж Главред, фото з мережі, скріншот відео / Коллаж Главред, фото скриншот

Російський юрист і адвокат Олександр Добровінський опублікував на своїй сторінці в Instagram пост, в якому вирішив "відбілити" скандаліста Філіпа Кіркорова, у світлі останніх заяв російського актора Олексія Паніна про його нетрадиційну орієнтацію.

Як написав ряд пропагандистських телеграм-каналів, таким чином Кіркоров вирішив відповісти на скандальні заяви Паніна. У гидкому пості адвоката, він намагається очистити репутацію свого клієнта-Кіркорова і низько "мокнути" популярного російського комедіанта Максима Галкіна, який не підтримав напад Росії на Україну.

За словами пенсіонера, йому нібито потрапив запис аудіо повідомлення Олексія Паніна, адресованого Філіпу Кіркорову. І нібито після нього, старому юристу, стало очевидно "чому Панін замінив Галкіна на Філіпа". Виявилося, що всьому виною президент Росії - Путін. Точніше, підлий напад терориста-Путіна на Україну, який Галкін, на відміну від Кіркорова, не підтримав.

відео дня

Кіркоров не зміг пройти повз слів Паніна
Кіркоров не зміг пройти повз слів Паніна / скріншот поста телеграм-каналу"самі вершки"

"Максим Галкін проти Путіна, а значить, він йому не цікавий. Чи це не "нормальна Західна пропаганда" - брехати, щоб мститися тим, хто має іншу точку зору? І ще цікаве спостереження: моя покоївка, яка чула всі смс від Паніна, і яка дуже далека від політики, сказала: виходить, що з Галкіним, напевно, правда? Ось вже точно: сумне і смішне поруч. Так що попередження для всіх: всі, хто хоче сказати щось на підтримку ВВП, отримають від Паніна "по повній". Панін, мабуть, приймає замовлення. Страшно, аж жах", - переживає на старості років юрист.

На доказ, адвокат навіть запостив якісь голосові повідомлення, нібито від Паніна, на яких відрізняються голос, гучність і в цілому вони виглядають обрізаними.

У пості - нібито голосові повідомлення від Олексія Паніна:

Нагадаємо, раніше з'явилося фото Кіркорова, на яких він розмахує футболкою, демонструючи прес і гумку від трусів, яка стирчить з-під відвислих в паху штанів.

Раніше Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти