StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Щастить же людям": Слава Камінська показала нареченого

11 грудня 2023, 21:48
5302
"Руденька з НеАнгелів" зізналася, що вважає зустріч з коханим великою удачею.
Слава Камінська
Слава Камінська показала фото з загадковим бойфрендом / колаж: Главред, фото: instagram.com/babaslavka

Українська співачка і колишня учасниця дівочого поп-дуету "НеАнгели" Слава Камінська у жовтні 2022 року натякнула, що більше не самотня. У травні 2023 вона вже щосили хвалилася обручкою з великим камінчиком на безіменному пальці.

Примітно, що незважаючи на свою максимальну відвертість з фанатами, особистість обранця Слава так і не розкрила. Одне відомо про їхні стосунки точно - артистка вкрай щаслива з нареченим.

Так на своїй сторінці в Instagram Камінська опублікувала спільне фото з ним зі зворушливою припискою: "Щастить же людям іноді. Як мені наприклад. З Днем народження, коханий". Обличчя нареченого вона традиційно приховала емодзі.

відео дня

Відносини з загадковим кавалером можуть перерости в третій шлюб для артистки: раніше два роки Камінська була одружена з бізнесменом на ім'я Євген; пізніше, в 2014 році, вийшла за пластичного хірурга Едгара Камінського. У цьому шлюбі з'явилися двоє дітей Слави. З 2019 року вона і Едгар в розлученні, проте пара зберігає хороші відносини.

Слава Камінська з бойфрендом
Слава Камінська показала фото з загадковим бойфрендом / instagram.com/babaslavka

Раніше молода дружина Віктора Павліка, бізнесвумен Катерина Репяхова, пояснила, чому вийшла заміж за артиста. Через різницю у віці її часто дорікають у шлюбі за розрахунком.

Також українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній родині з ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним більше приносить грошей в дім, а також назвала ціну найдорожчого подарунка від чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти