StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У країні-агресорі Росії назвали ціну, за яку там нібито виступить Алла Пугачова

17 квітня 2023, 12:13оновлено 24 квітня 2023, 11:17
654
Співачку Аллу Пугачову не можуть відпустити і продовжують "полоскати" її ім'я.
У країні-агресорі Росії назвали ціну, за яку там нібито виступить Алла Пугачова
Аллу Пугачову як і раніше намагаються "купити" в Росії. Фото РБК колаж

Біснуваті росіяни все ніяк не можуть пробачити Аллі Пугачовій те, що вона не пішла на угоду зі своєю совістю і виступила проти кривавої війни, яку розв'язала країна-агресор Росія проти мирної України.

Зокрема, якийсь російський продюсер Сергій Лавров вважає, що Пугачовій потрібно заплатити мільйон євро. Саме така сума, нібито, може спонукати артистку виступити в терористичній Росії.

відео дня

"За словами Лаврова, Примадонна завжди поважала гроші. Якщо їй запропонують круглу суму грошей з кількома нулями, вона забуде про принципи. Алла Борисівна до початку війни в Україні була готова виступати за 300 тисяч євро. На сьогоднішній день артистка не погодиться куди-небудь летіти з концертом за такі гроші. По всій видимості, їй потрібно пропонувати один млн євро. Але ніхто не готовий стільки платити, тому зірка і сидить вдома", - цитує Лаврова пропагандистський смітник "Московський Комсомолець".

Нагадаємо, раніше пропагандистські російські ЗМІ написали про те, що померла невістка російської співачки, яка відкрито не підтримала військовий напад Росії на Україну, Алли Пугачової.

За інформацією інформаційного смітника Стархіт, померла колишня дружина племінника Пугачової Влада. Видання також повідомляє, що Вікторія Фадєєва померла у віці 48 років.

Крім того, раніше глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

"Прошу вас перевірити Аллу Борисівну Пугачову на предмет надання фінансової допомоги Збройним силам України", - йдеться в документі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти