StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Росії під час репетиції вистави загинула 28-річна актриса

7 червня 2024, 11:39
2076
Усе сталося на ставку, коли не витримала декорація.
У Пітері загинула 28-річна актриса
У Пітері загинула 28-річна акторка / Фото Стархіт

У російському місті Санкт-Петербург під час репетиції вистави на Великому ставку Катерининського парку стався нещасний випадок.

Там загинула молода 28-річна актриса Анастасія Голікова. За даними російських пропагандистських ЗМІ, захід на честь ювілею Олександра Пушкіна мав відбутися на воді у Великому ставку Катерининського парку. Для цього там встановили понтон, який максимально витримував 12 осіб, але в момент трагедії там було 24 людини.

Відомо, що двоє постраждали, а 28-річна актриса Анастасія Голікова загинула. Слідчий комітет уже порушив кримінальну справу за надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки.

відео дня

Катерининський парк

Катерининський парк - парк у складі Державного музею-заповідника "Царське Село". Знаходиться в місті Пушкін, що входить до складу Санкт-Петербурга, пам'ятка архітектури XVIII-XIX століть.

Молода жінка була популярною актрисою і грала в багатьох спектаклях.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі

Раніше від раку померла фіналістка конкурсу "Міс Світу-2005" Діведжі Сміт Дхіведжа. На початку року вона дізналася, що лікування припинило давати результат, і очікувала кінця в компанії чоловіка і маленької доньки.

Також літератор, публіцист, культурний і громадський діяч Віталій Капранов оприлюднив висновок лікарів щодо причин смерті його брата-близнюка і соратника Дмитра.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти