StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У курортному місті вимагають скасувати концерти Кіркорова

8 липня 2022, 00:11
Представники національних культур і козацтва закликали державні органи скасувати концерти.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров викликав гнів деяких шанувальників / instagram.com/fkirkorov/

Жителі курортного міста Анапи в Росії вимагають скасувати концерти співака, на вечірці у якого засвітилася Ані Лорак, Філіпа Кіркорова.

За інформацією російських ЗМІ, представники національних культур і козацтва закликали державні органи скасувати концерти Філіпа Кіркорова на курорті, які заплановані на 25 липня і 10 серпня.

Причиною цьому є скандальний номер Філіпа Кіркорова на пісню "Марія Магдалена", коли співак зобразив танець верхи на декораціях у вигляді поваленого Хреста. Громадські діячі Анапи не забули про недавній скандал, провели збори, в ході якого звинуватили артиста в образі почуттів віруючих.

відео дня

читайте такожКіркоров на день народження сина побажав йому миру

"Визнаючи все наростаючі загрози суспільству, культури і традицій народів Росії, просувні такими "діячами культури" як Кіркоров, учасники зустрічі одностайно заявляють про назрілу необхідність покласти край безкарним актам наруги, вседозволеності та образи почуттів віруючих, пропаганді збочень, культу наживи, наркоманії, нехтування культурної унікальності народів Росії і патріотичних і традиційних цінностей", - йдеться в офіційній резолюції зборів.

Нагадавши,

Російським артистам Філіпу Кіркорову, Володимиру Винокуру, Євгену Петросяну заборонили В'їжджати в Латвію на безстроковий період. 9 травня міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич заявити, що забороняють в'їзд в країну чотирьом російським артистам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти