StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В Ізраїлі любителі Путіна спробували зірвати концерт Полякової

12 вересня 2022, 18:00
Співачка прямо звернулася до глядачів у залі, де жорстко пояснила свою позицію.
Оля Полякова
Оля Полякова / https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Українська співачка Оля Полякова виступила в ізраїльському Ашдоді, де розповіла про спробу зірвати її концерт.

Відповідним відео співачка поділилася на своїй сторінці в Instagram. "Незважаючи на спробу зірвати мій концерт з боку кількох фанатів пуйла, на концерті в ізраїльському Ашдоді, я відчув неймовірну підтримку України від глядачів, від усього залу. Це був один з найкращих моїх виступів", - сказала Полякова.

За її словами, близько 5000 людей прийшли в Свято міста, на якому крім Полякової виступили ізраїльські артисти, італійські та легендарна Сандра. "Я говорю про Україну на кожному своєму виступі, незважаючи на його формат. Завжди бачу в залі щиру підтримку нашого народу в кожній країні", - додає вона.

відео дня

У той момент, коли в залі кілька людей стали свистіти на слова Полякової про війну, співачка звернула увагу на це і запитала: "це що? Хтось не знає цієї інформації, я комусь відкриваю очі?".

Втім, більшість в залі все-таки підтримали українську виконавицю і Україну, яка веде криваве протистоянні у війні з Росією.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова не посоромилася показати ні своє обличчя, ні своє тіло. Вона охоче знялася"в природному середовищі існування". Тим більше що одним з кращих її фотографів вона вважає свою молодшу дочку Алісу.

Нещодавно на сторінці співачки в Instagram з'явилося фото, яке було зроблено дівчинкою. На ньому Полякова сидить на шезлонгу в прозорому топі і коротких шортах з розпущеним волоссям без краплі косметики.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти