StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У день річниці смерті сина: Віктор Павлік поділився зворушливими кадрами

7 серпня 2024, 15:46
159
Артист дбайливо зберігає світлу пам'ять про Павла Павлика.
Віктор Павлік із сином Павлом
Віктор Павлік вшанував пам'ять покійного сина Павла / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorpavlik

Чотири роки тому в житті українського співака і Народного артиста України Віктора Павліка сталася трагедія, яку він не може пережити і сьогодні - його син Павло помер у віці 21 року після двох років боротьби з раком кісток.

У день його відходу музикант традиційно ділиться спогадами про покійну дитину. Так спершу у своєму блозі в Instagram Павлік опублікував фото Павла у військовій формі - він був курсантом Академії СБУ.

"4 роки... Синочок...", - коротко підписав знімки співак. Потім він опублікував відео, в якому зібрав знімки Павла і відео, як він складав присягу. На ролик накладено пісню Віктора Павліка "Мій янгол", яку він присвятив синові після його смерті.

відео дня

"Твій номер телефону не стираю, До тебе в рай, синочку, додзвонюсь… Синочок, ти давав присягу на вірність Батьківщині і так тобі і не довелося стати в ряди наших збройних сил. Але я думаю, що з небес ти все бачиш і максимально підтримуєш своїх побратимів.Ти так любив Україну", - підписав відео згорьований музикант.

Павло Павлик
Віктор Павлік вшанував пам'ять покійного сина Павла / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorpavlik

Дивіться відео, яке Віктор Павлік присвятив покійному синові:

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Віктор Павлік - останні новини:

Раніше дружина Віктора Павліка, бізнесвумен і його концертна директорка Катерина Репяхова, зізналася, через що артист ставив їй ультиматуми і погрожував розлученням.

Також Віктор Павлік потрапив у конфуз із фанатками - на фотосесії після концерту співак смішно відреагував на близькість великого скупчення чужих, романтично налаштованих жінок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти