StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українці вимагають виключити росіянку з конкурсу "Міс Світу"

28 липня 2022, 23:40
В Україні вважають, що Росія, яка вбиває мирних українців, не повинна виступати на міжнародних заходах.
Анна Неплях
Анна Неплях / instagram.com/neplyah/

Організаційний комітет "Міс Україна Всесвіт" і "Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях закликають організаторів міжнародного конкурсу прибрати росіянку Анну Ліннікову зі складу конкурсанток, які будуть боротися за корону найкрасивішої жінки світу. Українці вважають, що Росію, яка обстрілює мирні українські міста,

На думку Неплях, яким вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, такий крок повинен стати уроком для "невинних" людей, Країна яких розв'язала криваву війну.

"Я вважаю, що Росія повинна бути забанена в усьому цивілізованому світі, щоб це стало для них уроком. Це має бути уроком як для цих "невинних" людей, так і для їхнього уряду. Весь світ дивиться, як вони катують нас і дозволяє". їм брати участь у мирних івентах типу "Міс Всесвіт", – заявила Неплях.

відео дня

читайте такожВолонтер з Чернігова: Україна визначила, хто поїде на "Міс Всесвіт 2022"

Нагадаємо, раніше завершилося глобальне опитування на тему "найкрасивіша жінка в світі", який тривав 5 місяців і був організований журналом Nubia Magazine. У ньому взяли участь 20 красивих жінок-знаменитостей з різних країн світу.

Опитування зібрало в цілому більше 1 мільйона голосів з 116 країн, при цьому лідерами голосування стали Мексика, Перу, Колумбія, Єгипет, Саудівська Аравія, Ірак, Аргентина, Бразилія, Алжир, Таїланд, Філіппіни, ОАЕ, Індонезія, Сінгапур, Японія, США, Іспанія, Південна Корея та інші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти