StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вдарив HIMARS": російський путініст Валуєв розповів, як його мало не вбило в Лисичанську

10 травня 2023, 23:17оновлено 10 травня 2023, 23:52
845
Микола Валуєв мало не загинув в Україні, перебуваючи на окупованій території.
Валуй
Микола Валуєв злякався HIMARS / УНІАН

Російський недалекий боксер, депутат російського терористичного парламенту Микола Валуєв розповів, як його мало не вбило на оккудованій території - в Луганську.

За словами колишнього боксера, інцидент стався при відвідуванні Луганська. У той момент, коли екс-спортсмен увійшов до командного пункту, в приміщення прилетіла ракета американського реактивного комплексу. Снаряд, на жаль, дивом не здетонував, пише Стархіт.

"Ми увійшли в командний пункт, і в цей момент туди вдарив HIMARS, але не розірвався. Загинула людина, яка відпочивала в сусідній кімнаті. Йому відірвало ноги, і від втрати крові він помер. Це все перед нами сталося", - ділиться путініст і окупант.

відео дня

Деякий час тому Валуєв розповів журналістам про те, чому вирішив зав'язати зі спортом. Виявилося, його високий зріст і велика статура — результат неправильної роботи певної частини мозку. Що, власне, і пояснює, чому він підтримує російських окупантів і підтримку терориста - Путіна.

Нагадаємо, раніше російський співак Філіп Кіркоров, який перекроїв себе з ніг до голови і навіть приробив собі нові сідниці, почав на всю використовувати їх під час своїх концертів.

Раніше також центрі Львова перехожий зробив зауваження пасажирам автомобіля Range Rover, бо ті голосно слухали пісню російського виконавця Григорія Лепса, який підтримує країну-окупанта Росію та відвідував окуповані території України. Пізніше їм вручили повістки.

Крім того, співробітники Служби безпеки України зібрали доказову базу проти відомого актора з країни-агресора РФ Володимира Машкова, який підтримує агресивну політику диктатора Путіна і виправдовує повномасштабне вторгнення російської армії.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти