StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холостяк виправдався за "відсутність бізнесу" у нього

2 грудня 2022, 09:45
Молодий чоловік розповів про те, як він будував кар'єру.
Александр_топольський
Александр_топольський

Герой українського шоу "Холостяк" Алекс Топольський відповів на вкидання про те, що у нього насправді немає бізнесу.

За його словами, йому смішно навіть читати таке. Як написав він на своїй сторінці в Instagram, він працює за трьома напрямками: нерухомість, віртуальні помічники і Phonetized.

"У 2017 році я відкрив першу AirBnb студію. Це був абсолютно новий для мене напрямок. Я нічого не знав про цей бізнес, але розумів, що ця справа точно буде прибутковою, і тому не побоявся піти в новий і невідомий для мене напрямок. У мене було всього 3000$ і ще 2000$ на кредитці, і я витратив все, щоб купити необхідні меблі і декор для першої студії. Я пішов на великий ризик і домовленості, щоб дійти до поставленої мети. І у мене вийшло", - ділиться Топольський.

відео дня

Він додає, що бізнес почав швидко розвиватися і через рік він відкрив 12 апартаментів, ще через рік їх було вже 20, а ще через рік 45.

"Всі об'єкти я вирішив просувати за допомогою інтернет-маркетингу – теж нового для мене напрямку. Особливо багато часу приділяв саморозвитку і тестування різних "фішок", і це мені допомогло дорости до того рівня, до якого я так прагнув. Я вважаю, що дуже важливо виходити із зони комфорту. Коли ми робимо рутинну і звичну роботу кожен день, чекаємо закінчення робочого дня і немає бажання йти вперед, ми зупиняємося в розвитку. Але як тільки ми починаємо братися за те, чого раніше не робили, наш мозок починає активно працювати, ви розвиваєтеся", - розповідає він.

Топольський також додає, що якби він не пішов туди, де "страшно і невідомо", у нього б точно нічого б не вийшло. "Тому не бійтеся невідомого і нового в роботі. Пробуйте! Тільки так ви зможете розвиватися і досягати ще більших висот", - підсумовує холостяк.

Нагадаємо, раніше Алекс Топольський розповів про те, який би він хотів бачити поруч з собою свою другу половину.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

За словами холостяка, він не уявляє своє життя без спорту і "здорового духу".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти