StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У неї хвороба": Кіркоров назвав "справжню" причину переїзду Пугачової в Ізраїль

28 лютого 2023, 23:42
Деякі родичі Пугачової вважають, що вона виїхала з Росії не через те, що Путін напав на Україну.
Алла Пугачова
Кіркоров заявив, що Пугачова поїхала в Ізраїль заради лікування / instagram.com/alla_orfey/

Відома російська співачка Алла Пугачова поїхала до Ізраїлю разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним і дітьми. Однак Бедрос Кіркоров вважає, що це все не через війну, а нібито через "таємну хворобу" Примадонни. Про це повідомляють росЗМІ.

"Я чув, що Алла Пугачова поїхала в Ізраїль на лікування. Але яка саме у неї хвороба, мені невідомо. Можливо, ця інформація засекречена. Вона не хоче цього розкривати. Це її справа", - сказав Кіркоров.

Деякі родичі Пугачової зізналися, що вона вже давно хотіла переїхати в Ізраїль. Вони також думають, що цей переїзд нібито не пов'язаний з війною.

"Давним-давно, багато років тому, Алла ділилася, що вона рано чи пізно поїде в Ізраїль. І всі про це знали. Може, зараз все так і співпало", - кажуть родичі.

Хтось навіть подумав, що справа в її знаку Зодіаку.

"Я ось вам зараз теж скажу, що вона поїхала назавжди, а вона візьме завтра і приїде! Тут все просто: вона захотіла — приїхала, захотіла — поїхала. І свої приїзди Алла ні з ким не обговорює. Вона - Овен, такий знак зодіаку, що палець в рот не клади. Я вам більше скажу, у неї все вже давно розплановано в житті", — додало джерело.

Раніше ми писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також ми писали, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти