StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової

16 квітня 2024, 13:59
Співачка здивувала фанатів рідкісним відео, на якому Примадонна співає українською мовою.
Тина Кароль, Алла Пугачева
Тіна Кароль і Алла Пугачова - Кароль привітала Пугачову з ювілеєм / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol, instagram.com/maxgalkinru

15 квітня Алла Пугачова відзначила ювілей - 75 років. Попри те, що сім'я Примадонни відстоює антивоєнну позицію, в публічному просторі далеко не всі українські артисти підтримують з ними зв'язок.

Одним із рідкісних винятків стала Тіна Кароль. У своєму блозі в Instagram поп-діва поділилася роликом із привітаннями на адресу Пугачової.

Відео було зібрано з фрагментів виступів Алли Борисівни та її цитат. Наприклад, "Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди ненавиділа. Якби я їм подобалася, це означало б, що співала і жила даремно. Причина ясна. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, а стали рабами…".

На одному з кадрів Кароль зображена з Пугачовою, на іншому Примадонна українською мовою виконує "Пісню про рушник" авторства Андрія Малишка.

Варто зазначити, що Алла Пугачова зіграла важливу роль у кар'єрі Тіни Кароль: 2005 року на фестивалі "Нова хвиля" Примадонна вручила молодій артистці власний приз "Золота зірка Алли" і грошовий приз, на який Кароль зняла дебютний кліп "Выше облаков".

Дивіться відео привітання Алли Пугачової з 75-річчям від Тіни Кароль:

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова несподівано виступила проти "порятунку" Алли Пугачової, яку критикують у країні-окупанті за засудження війни в Україні.

Також стало відомо, що Алла Пугачова, яка залишила країну-агресора на початку повномасштабного вторгнення, має намір повернутися до РФ у справах, пов'язаних з її підмосковним замком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти