StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тарас Цимбалюк розповів про проби на зйомки у фільмі для дорослих

11 квітня 2023, 22:28
357
Зірка Кріпосної в студентські роки ледь не знявся в зарубіжному еротичному кіно.
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк побував на пробах для еротичного кіно / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор театру кіно, зірка серіалів "Кріпосна", "Кава з кардамоном" та "Спіймати Кайдаша", Тарас Цимбалюк, будучи ще зовсім юним артистом, відвідав вкрай незвичайний кастинг, який запам'ятав надовго.

Це було ще в роки, коли Цимбалюк був студентом Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого - в той час він хапався за будь-яку роботу, де міг би проявити свій акторський талант. Тоді-то він і потрапив на проби для еротичного фільму.

Тарас в інтерв'ю для Микити Добриніна зі сміхом зізнався, що лише одна маленька деталь - і його акторська кар'єра могла б скластися зовсім по-іншому. Також він розповів, що не знав, що це за кастинг, поки його не попросили роздягнутися.

"Проби були у кінотеатрі, у підвалі. Приїжджали якісь люди, здається, з Угорщини. Але це було не порно, де є якийсь відкритий статевий акт, а це був еротичний фільм, де немає прямого контакту. Я прийшов, ми покидали текст з партнеркою. Тоді жінка каже, можеш роздягнутися. Я роздягнувся, і тоді мені пояснили, що це взагалі таке. Вони запитали: "У тебе є закордонний паспорт". У мене тоді його не було. Могло б все змінитися", - розповідає Тарас Цимбалюк.

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти