Син Жванецького розповів про свій жах після смерті батька

9 листопада 2020, 13:47
Син Михайла Жванецького Андрій Ривкін вперше відреагував на смерть свого батька, з яким він майже ніколи не спілкувався.
Михайло Жванецький
Михайло Жванецький / dumskaya.net

Актор, сценарист і блогер Андрій Ривкін - позашлюбний син сатирика Михайла Жванецького розповів, як пережив смерть свого знаменитого батька.

Андрій Ривкін - 37-річний син Михайла Жванецького і Регіни Ривкіна, який живе в США, важко переживає втрату свого біологічного батька.

"Бути сином Михайла Жванецького було приголомшливо важко, але ні на секунду - навіть крізь злість, образу і роки мовчання - я не сумнівався в тому, що люблю його як батька", - підкреслив чоловік.

відео дня

Він зізнався, що смерть батька була для нього моментом жаху.

"Більше немає моїх текстів, які я сподівався, що він прочитає - далі тільки розмова з порожнечею, із записами концертів, фотографіями і надгробком. читайте такожМихайло Жванецький-біографія , творчість і особисте життяАле мені все одно пощастило, що за його життя мені вдалося сказати те, що давило мене всі ці роки. Що вдалося знайти своїх братів. Що зараз, в цей момент жаху, я не один", - написав він у тедеграм-каналі.

Андрій Ривкін зізнався, що вся підтримка, яку йому надають новознайденні родичі, колеги і фанати допомагають йому пережити гіркоту втрати.

"Я не в змозі відповісти кожному, але ваші слова, ваші молитви, Ваші побажання сил - все це допомагає мені витримати той жах і порожнечу, що несе в собі втрата найближчої людини. Навіть якщо ця людина завжди була далеко", - зізнався він.

Нагадаємо, що Михайло Жванецький помер 6 листопада.

Церемонія прощання з Михайлом Жванецьким буде закритою і пройде в Москві 9 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти