StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, навіщо Пугачова приїхала в Росію

3 листопада 2023, 22:37
Алла Пугачова несподівано приїхала в Росію залагоджувати особисті справи.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін не хочуть жити в терористичній Росії / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

У російських пропагандистських ЗМІ - свято. На болота тимчасово повернулася російська співачка Алла Пугачова, яка займає міцну антивоєнну позицію і виїхала на ПМЖ в Ізраїль з терористичної Росії.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, співачка повернулася в РФ не просто так. В її оточенні повідомили, що мета візиту Примадонни - паперові справи, а саме заповіт.

"Що стосується заповіту, то документ вже давно складений: згідно з документом все перейде молодшим спадкоємцям. Але потрібно вирішити питання з власністю щодо замку - адже за фактом володіє ним її чоловік Максим Галкін",- "розбирається" у всіх особистих паперах зірки Стархіт.

відео дня

Він також цитує своє загадкове джерело: "попередньо співачці потрібно вирішити з нотаріусом деякі питання, пов'язані з успадкуванням дітьми того самого замку. Також її метою були якісь документи на дітей, необхідні для завершення процесу переїзду в їх нові апартаменти в кіпрському Лімассолі".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Алла Пугачова приїхала несподівано в терористичну Росію. Пропагандистські ЗМІ буквально влаштували чергування біля її будинку в селищі Грязь, щоб зняти, як же виглядає Пугачова і з ким вона прибула в державу на болотах.

Зазначимо, напередодні також пропагандистські Telegram-канали країни-окупанта стали публікувати новину про те, що Алла Пугачова повернулася в РФ. Її нібито помітили, що перетинає кордон на одному з КПП Псковської області.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти