StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зовсім дах поїхав": витівка Кіркорова шокувала росіян

9 квітня 2023, 15:59
Російські шанувальники Кіркорова в жаху від його зовнішнього вигляду після декількох пластичних операцій і називають його клоуном.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот Youtube

Російський співак Філіп Кіркоров, який відкрито підтримав Путіна і війну в Україні, нещодавно зробив кілька пластичних операцій, які омолодили його відразу років на 20.

Кіркорову буквально зібрали кубики на животі з його власного жиру.

На знімку дворічної давності, знайденому в мережі, співака сфотографували на пляжі, і спортивною його фігуру тоді складно було назвати.

Нещодавно Кіркоров опублікував фото в соцмережах, де позував вельми підтягнутим. Ось тільки відпочиваючі на пляжі зняли зірку з іншого ракурсу і показали його випираючий живіт.

Кіркоров до операції
Кіркоров до операції / instagram

Шанувальників тоді шокувало, що навіть Кіркоров звертається до фотошопу. Але тепер виконавцю це навряд чи буде потрібно.

Російські шанувальники Кіркорова в жаху від його зовнішнього вигляду після декількох пластичних операцій і називають його клоуном.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров після операції / скріншот YouTube
Кіркоров
Кіркоров
Кіркоров
Кіркоров

Раніше одіозний російський співак Філіп Кіркоров, який нещодавно потрапив до списку санкцій України, в черговий раз змінив собі зовнішність. У мережі з'явилося фото, на якому Філіп Кіркоров показав нове обличчя після візиту до пластичного хірурга.

Також повідомлялося, що співачка Саша, яка поїхала з Росії ще 90-х роках, поставила на місце одіозного Філіпа Кіркорова, який останнім часом змінився до невпізнання.

Олександра Антонова (справжнє ім'я артистки) не втрималася від критики на адресу Філіпа Кіркорова, який нещодавно ліг під ніж пластичного хірурга.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти