StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Софія Ротару на Великдень звернулася до фанатів українською мовою

16 квітня 2023, 12:16
7025
Софія Михайлівна порушила мовчання у світле християнське свято Воскресіння Христового.
Софія Ротару
Софія Ротару привітала шанувальників з Великоднем / instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару у Світлу неділю знову вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками - явище досить рідкісне за час повномасштабної війни. Та, що завжди була на очах своїх численних фанатів, тепер веде практично самітницький спосіб життя.

Проте повз свято, яке займає особливе місце в серцях православних християн, вона пройти не змогла. На своїй сторінці в Instagram вона звернулася до фанатів українською мовою.

У сторіс Софія Михайлівна опублікувала святковий натюрморт у світлих тонах - з паскою, перепелиними яйцями та гілочками верби. Таким чином вона привітала всіх з Великоднем.

відео дня

"Любові вам, надії, сили і віри! Христос Воскрес!"- пише Ротару. До повномасштабної війни її сім'я, як і тисячі інших, збиралася разом за святковим столом. Однак цього року свято буде не таким веселим - онуки за кордоном, і приїхати не можуть. До того ж в родині її сина Руслана зовсім недавно сталося нещастя - померла його теща, яка була частою гостею в будинку Ротару.

Ротару Великдень
Софія Ротару привітала шанувальників з Великоднем / instagram.com/sofiarotaru.official

Раньше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається не афішувати.

Через це в рф на співачку почалося справжнє полювання - на неї написали донос, і зараз гепрокуратура країни-окупанта працює над конфіскацією її майна в Криму і Москві.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти