StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шиш вам": Нагієв відмовився вести музичну церемонію в РФ

18 лютого 2023, 13:46
Дмитро Нагієв не озвучував в голос свою позицію, проте відкрито не підтримав Російську армію окупантів.
Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв / instagram.com/nagiev.universal

Російський телеведучий Дмитро Нагієв, якого не раз підозрювали в донатах або на українську, або на ворожу російську армію, відмовився вести музичну церемонію нагородження артистів "Муз ТВ".

Нагієв до цього кілька разів був ведучим церемонії, а цього разу повідомив, що "цього разу, мабуть ні". Відповідним постом він поділився на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Я дякую концерну Муз-ТВ за пропозицію провести в цьому році церемонію нагородження. Спасибі велике за довіру, мабуть, в цей раз — ні. Але прийде час, ми попрацюємо і нагородимо дійсно найкращих музикантів. А поки, як казав мій дід: "Шиш вам, а не ярмарок меду в Лужниках", — сказав 55-річний актор.

Багато хто вирішив, що позиція артиста говорить про те, що він не підтримує війну і не вважає, що можна проводити свята, коли гинуть мирні люди в Україні.

Нагадаємо, раніше російські медіа поширили новину про те, що російський актор Дмитро Нагієв пожертвував на потреби окупантів, які ведуть жорстоку війну в Україні, близько 3 мільйонів доларів.

Про це раніше повідомив російський політолог Яків Кедмі у своєму Telegram-каналі з посиланням на режисера театру ляльок імені Сергія Образцова Бориса Константинова. Той зокрема написав, що Дмитро Нагієв пожертвував на потреби війни в Росії в Україні 200 млн руб. однак в інтерв'ю пропагандистам RTVI, Константинов назвав цю інформацію фейком. Після цього Кедмі видалив пост з каналу.

Сам Нагієв цю інформацію поспішив спростувати.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти