Сергій Бабкін зробив несподіване зізнання про свою творчість

6 листопада 2020, 17:56оновлено 6 листопада 2020, 18:40
Екс-соліст гурту п'ятниця Сергій Бабкін зізнався, що саме надихнуло його на написання пісні Привіт, Бог!
Сергій Бабкін
Сергій Бабкін / Новий канал

Український співак Сергій Бабкін зізнався, як насправді написав пісню "Привіт, Бог!", яка отримала відгуки від шанувальників як дуже драматична і з натяком на трагедію.

В одному з раундів проекту "Хто зверху?", який показує, Новий канал, Сергій Бабкін не зміг обдурити Олю Полякову в конкурсі "Правда чи брехня". Гості традиційно розповідають цікаві історії зі свого життя. Тільки хтось реальні, а хтось намагається заплутати суперника, вигадуючи брехню.

"Коли я вперше стрибнув з парашутом без інструктора, мені було дуже страшно. І перше, що я сказав, приземлившись, було: читайте такожДружина Dzidzio Slavia представила нову стьобну пісню Хочу крутого мена"Привіт, Бог!"- розповів у новому випуску ювілейного сезону " Хто зверху?" музикант Сергій Бабкін. - Вигукнув ці слова і поцілував землю. Мені сподобалася фраза, І я написав пісню " Привіт, Бог!".

Суперницею Бабкіна в грі була співачка Оля Полякова. Вона пожартувала, що Сергій Бабкін-людина, яка могла б спілкуватися з Богом. Але все ж не повірила цій історії, яка здалася їй занадто ідеалістичною. І вона була права. На написання хіта Сергія Бабкіна надихнуло інше.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін і Оля Полякова / Новий канал

"Насправді я написав пісню "Привіт, Бог!" відразу ж після того, як подивився серіал "Молодий тато". Відразу прийшло натхнення, і цей хіт з'явився швидко", – поділився вже правдивою історією Бабкін.

Привіт, Бог! Сергій Бабкин слухати пісню:

Всі випуски десятого, ювілейного сезону шоу " Хто зверху?"можна смотрть по четвергах о 19: 00 на Новому каналі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти