StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Русь гідна найкращого": російська співачка поскаржилася на війну в Україні

25 грудня 2022, 19:50
103062
Распутіна відверто підтримує Росію і криваві дії диктатора Путіна.
Маша Распутіна
Маша Распутіна / uznayvse.ru

Улюблена подруга російського співака Філіпа Кіркорова Маша Распутіна, яка підтримує війну в Україні і диктатора Путіна, поскаржилася що не може приїхати в Україну.

Вона заявила, що опинилася в "важкій ситуації". Через війну, яку розв'язала Росія, Растутіна не може відвідати могилу своєї матері в Україні.

"Звичайно, мені дуже важко через це. Раніше ми з чоловіком Віктором Євстафійовичем щороку бували в Україні. Насамперед заїжджали на кладовище. Тепер мені залишається тільки молитися за маму кожен день. А що мені ще робити?",- зітхає Распутіна, пишуть росЗМІ.

Распутіна відверто підтримує Росію і криваві дії диктатора Путіна.

"Я мрію побачити країну щасливою, благополучною і процвітаючою, тому що асоціювати себе поза своєю батьківщиною я не можу. Русь свята гідна найкращого", - заявляла вона в одному з інтерв'ю.

Ось правда вона заявила, що її серце болить і за сусідів.

"Те, що зараз відбувається, дуже сумно. У мене багато друзів в Україні, далеких родичів. Народ шкода!",- переживає Распутіна.

Главред раніше повідомляв, що російський співак Філіп Кіркоров за останній місяць влаштував кілька гучних скандалів. За лічені дні він встиг пройтися по Наргіз, вийшов в голому вбранні на сцену в Алма-Аті і накинувся на журналістку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти