StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російські продюсери продовжують істерити: в РФ знову порахували, скільки заробляла Лобода

2 червня 2022, 23:26
445
Лобода стала на бік своєї Батьківщини.
Світлана Лобода
Світлана Лобода активно допомагає українцям/ instagram.com/lobodaofficial/

Російський концертний директор Леонід Дзюник, як і інші російські продюсери все ніяк не може заспокоїтися через від'їзд українських зірок. А ще більше їх "розриває" від того, що деякі українські артистки підтримали свою країну у війні, яку розв'язала Росія.

Так, за словами продюсера Леоніда, Світлана Лобода отримувала по 75 тисяч євро за один свій виступ в Росії і тепер нібито "залишилася не при справах".

Знаєте, скільки отримує Лобода за виступ? 75 тисяч євро, у неї райдер тільки на харчування в один день-800 тисяч рублів (12 500 доларів США)", - говорить Дзюник.

відео дня

читайте також"Андрійко-Особлива дитина": Лобода вперше показала свого хрещеника

За його словами, після цього вона ще сміє ображати Росію. "Ображати Росію" в даному випадку мається на увазі, ставати на бік України в жорстокій кровопролитній війні, яку розв'язала Росія.

Нагадаємо, раніше українській співачці Вірі Брежнєвій, яка активно допомагає з гуманітарними вантажами українцям заявили, що їй варто "повернути Росії свої зароблені мільйони євро, і тільки потім вже так агресивно критикувати країну".

Так вважає продюсер з Росії Олеся Сазикіна. Їй не дають спокою величезні заробітки співачки, які та почала отримувати незабаром після участі в музичній групі "ВІА-гра" і почала своїх сольних виступів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти