StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я люблю Москву": Роднянський прокоментував своє повернення в Росію

1 липня 2022, 23:09
1022
Продюсер проговорив чутки про його можливе повернення в Росію, а також відновлення діяльності там.
Олександр Роднянський
Олександр Роднянський висловився щодо війни Росії в Україні / ТАСС

Український кінопродюсер, який працював в Росії, але з початку військового вторгнення закрив всі свої проекти там, висловився щодо свого повернення в Росію.

За його словами, кілька днів тому якась інфопомойка опублікувала "новину" про те, що продюсер "не проти повернутися в Москву" і "його друзі готують для цього грунт". "Я б не став про цей фейк писати, але його підхопили. Тому доведеться висловитися", - прокоментував Роднянський на своїй сторінці в Instagram.

"Будь-яка людина, що стежила за моїм аккаунтом після 24 лютого або бачила хоч одне з моїх інтерв'ю, що з'явилися в онлайн в останні місяці, розуміє, що ніяких планів повертатися в Росію у мене немає і бути не може. Аж надто я далекий від нинішньої російської політичної реальності. Я називаю війну війною. Я говорю про військові злочини російської армії. Я пишу про те, як бреше російська пропаганда і публікую свідчення руйнувань і жертв, які принесли російські солдати в Україну", - пише він. ⠀

відео дня

читайте такожРоднянський згорнув бізнес в Росії і готує нові проекти для України

За словами Роднянського, він прожив у Росії майже двадцять років. "І я люблю своїх друзів, вдячний своїм партнерам, тепло згадую співробітників. Я пишаюся багатьма фільмами, до яких був причетний, вірю в те, що Кінотавр був важливий для обдарованих кінематографістів, а СТС допоміг багатьом глядачам тепло згадувати дитинство і юність. Я люблю Москву, її парки, вулиці, провулки, її театри, музеї, галереї, її дачні посиденьки. Намагаючись чесно робити свою справу і в надії на зміни на краще, я жив в Росії і після 2014 року. Це був самообман", - повідомляє продюсер. ⠀

Він особливо звертає увагу на те, що 24-го лютого Росія обрушила бомби і ракети на його рідний Київ і всю Україну. Ця агресія перетворила країну на Міжнародного ізгоя. З закритими незалежними ЗМІ, забороненими соціальними медіа, знищеним незалежним судом. І неможливістю вільно говорити, працювати і дихати. ⠀

"І найголовніше - неможливо змиритися з тим, що російські солдати щодня вбивають моїх співвітчизників, мирних українців. Тому я пишу про війну кожен день. Намагаючись підтримати українців. І достукатися до росіян. Я багато чим пожертвував для того, щоб говорити вільно. І ніколи більше не відмовлюся від цього права. Це неможливо робити в Росії, значить-буду жити за її межами. І продовжувати робити фільми і серіали. У своїй американській компанії AR Content. Для головного свого партнера-Apple TV + і для інших глобальних платформ", - поділився він.

Зазначимо, російська пропаганда все ніяк не може прожити без українських зірок і публічних особистостей. Вони всі намагаються донести до своєї аудиторії, що той чи інший артист "мріє" повернутися в Росію, проте забуває додати, що цього не станеться ніколи. За винятком таких, як Ані Лорак або Таїсія Повалій.

Нагадаємо, раніше співачка Ані Лорак засвітилася на вечірці, присвяченій старшому синові Філіпа Кіркорова, який нещодавно став на захист свого друга Максима Галкіна і його дружини Алли Пугачової.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти