StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рената Литвинова похвалилася фото топлес

25 січня 2023, 02:45оновлено 25 січня 2023, 08:53
Російська актриса не посоромилася показати своє оголене тіло.
Рената Литвинова
Рената Литвинова / instagram.com/renatalitvinovaofficiall

Російська режисер і актриса Рената Литвинова, яка покинула РФ на знак своєї антивоєнної позиції, і влаштувалася в Парижі, опублікувала своє фото топлес.

Своє фото російська актриса опублікувала в сторіз, на сторінці в Instagam. Російські пабліки не упустили можливість "мокнути" неугодну Литвинову у своїх публікаціях. Це очевидно, адже актриса не підтримала жорстокий напад Росії на Україну.

відео дня
Рената Литвинова
Рената Литвинова / Instagram

Нещодавно артистка викликала справжній фурор своїм незвичайним нарядом. На Паризьку вулицю Рената вийшла в цілісному облягаючому комбінезоні чорного кольору, що імітує другу шкіру. З аксесуарів вона вибрала тонке Кольє, сумочку, чорні сонцезахисні окуляри і винний келих.

Нагадаємо, раніше Рената Литвинова на своїй сторінці в Instagram показала рідкісний знімок своєї близької подруги-співачки Земфіри. Разом вони втекли з Росії на самому початку повномасштабної війни в Україні.

Земфіра - не велика прихильниця публічності, тому її фотографії з'являються в мережі вкрай рідко. Найчастіше її фотографом стає Рената Литвинова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти