StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Розлючена Меланія Трамп хотіла принизити Дональда

2 березня 2024, 23:22
2763
Колишня перша леді навмисно відмовилася від закордонної поїздки через розбіжності з приводу ганьби її чоловіка.
Меланія Трамп була в люті через скандал
Меланія Трамп була в люті через скандал / Колаж Главред, фото Instagram/melaniatrump, realdonaldtrump

Дружина колишнього американського президента Дональда Трампа Меланія, нібито була в люті через Дональда Трампа і хотіла, щоб йому було соромно за сексуальний скандал зі Стормі Деніелс, при цьому вона ретельно приховувала справжні почуття від публіки.

Як пише Page Six, саме про це йдеться в новій книзі.

Колишня прессекретарка Білого дому Стефані Грішем розповіла Кеті Роджерс у її книжці "Американська жінка: трансформація сучасної першої леді, від Гілларі Клінтон до Джилл Байден", що колишня перша леді навмисно не відмовилася від закордонної поїздки через розбіжності з приводу ганьби її чоловіка.

відео дня

"Я думаю, вона розлютилася на Трампа і хотіла, щоб він був трохи принижений", - заявив Грішем, який на той час подорожував із Меланією.

Протести у США та імпічмент Трампу

Вибори у США відбулися наприкінці 2020 року. Переможцем президентських перегонів став колишній віцепрезидент, демократ Джозеф Байден.

Трамп розпорядився почати передачу влади Байдену, однак вирішив боротися за президентське крісло - пригрозив великим судовим позовом. Трамп стверджував, що в нього вкрали перемогу.

6 січня прихильники президента США Дональда Трампа влаштували масштабну акцію протесту біля Капітолію, де проходило засідання Конгресу щодо затвердження результатів виборів.

Протест переріс у сутички із силовиками, а потім демонстранти прорвалися в будівлю Капітолія. Під час заворушень загинуло п'ятеро людей.

Проте Конгрес все ж зміг поставити крапку у виборчих перегонах. 7 січня було затверджено підсумки виборів у США - перемогу здобув Байден, а Трампу пригрозили імпічментом.

Президенту-републіканцю довелося визнати свою поразку на виборах. Однак це сталося через кілька днів після масових заворушень у Вашингтоні.

13 січня палата Представників Конгресу США вдруге за каденцію Трампа оголосила йому імпічмент. Главу держави звинуватили в підбурюванні своїх прихильників до штурму Капітолія.

У 2019 році Трампа звинувачували за двома статтями - зловживання владою і перешкоджання роботі Конгресу. Однак у лютому 2020 року Сенат контролювали "республіканці", тому він зберіг свою посаду.

Таким чином 45-й президент США став третім президентом в історії країни, якому було оголошено імпічмент Палатою представників Конгресу, і першим в історії Америки главою держави, якого двічі було піддано процедурі імпічменту.

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі підписала затверджений конгресменами обвинувальний висновок щодо імпічменту президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Щоб остаточно усунути Трампа від влади, рішення має ухвалити американський Сенат із більшістю у 2/3 голосів.

Роджерс також зазначила, що 47-річний директор зі зв'язків із громадськістю нібито сказав їй: "Перша леді хотіла висловити свій гнів президенту".

Скандал стосується ситуації, коли 44-річна Стормі Деніелс раніше звинуватила 77-річного Дональда в тому, що він заплатив їй 130 000 доларів як заставу перед президентськими виборами в США 2016 року, щоб змусити її замовкнути про їхній ймовірний позашлюбний зв'язок.

Зірка фільмів для дорослих заявила, що магнат зрадив через рік після того, як одружився з Меланією, і вона чекала на їхню першу дитину, Беррона.

Майкл Коен, адвокат Trump Organization, імовірно організував платіж разом із Деніелс.

Дональд відкинув звинувачення як "змову з метою здирництва", але 57-річний Коен 2018 року визнав себе винним у порушенні федеральних законів про передвиборчу кампанію і був засуджений до трьох років тюремного ув'язнення у федеральній в'язниці.

Нагадаємо, раніше ймовірний кандидат у президенти Штатів від Республіканської партіїДональд Трамп заявив, що не підтримує принца Гаррі і готовий його видворити з країни.

Раніше також Дональд Трамп звинуватив американську попспівачку Тейлор Свіфт у нелояльності - якщо вона підтримає нинішнього главу Білого дому Джо Байдена на пост президента на другий термін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти