StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роздута Успенська похвалила анексований Крим

31 серпня 2023, 21:03
Путіністка і повна зрадниця України Успенська висловила свою думку щодо Криму.
Любов Успенська підлизалася на старості років до Путіна
Любов Успенська підлизалася на старості років до Путіна / Колаж Главред, фото з мережі

Путіністка Любов Успенська, яка виросла в Києві, зробила чергову цинічну заяву щодо анексованого терористичною Росією Криму.

За словами роздутої і спотвореної пластичними операціями зірки, після анексії півострова, там, нібито, стало краще жити.

"Крим дуже сильно змінився. Стали краще дороги. Я якраз згадувала, як ми раніше мучилися, добиралися. І я вже навіть не хотіла працювати. Я просто говорила: "Господи, я беру гроші не за концерти, а за ці важкі переїзди". А зараз тут траси, приголомшливі вілли, приголомшливі панорами. Я навіть запитала водія: "Вам подобається більше Крим тодішній чи теперішній?" Він сказав: "Звичайно, теперішній". Але це можна було і не питати, все очевидно", – сказала 70-річна виконавиця шансону на прес-конференції фестивалю "Таврида.АРТ".

відео дня

Пенсіонерка, яка багато років живе в США, а також витягувала свою дочку з наркотичної залежності повідомила, що "це щастя, що ми повернули наш Крим. І більше нікому не віддамо".

Нагадаємо, співачка-зрадниця Любов Успенська завжди була артисткою другого ешелону, і слава більш успішних виконавців не дає їй спокою. Після від'їзду Алли Пугачової з РФ через незгоду з війною в Україні, "баба Люба" щиро сподівається зайняти її місце.

Сама Любов Успенська нещодавно здивувала своїм виглядом на одному з концертів. Зокрема, співачка з'явилася практично в трусах і у високих чоботях. Як би вона не хотіла виглядати молодо, рухається вона як 70-річна баба Люба. Телеграм-пабліки буквально вибухнули іронічними коментарями з приводу голого образу співачки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти