StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

П'яна Волочкова зганьбилася тупістю під час інтерв'ю

1 липня 2023, 17:26
1084
Анастасія Волочкова не розуміє, що від неї хочуть під час інтерв'ю.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова, схоже, допилася до деменції / скріншот

Про російську балерину Анастасію Волочкову можна говорити вічно. Її танці, пісні, п'яні витівки стали тим самим образом, який слідує за Волочковою, де б вона не була.

На цей раз, у балерини вирішили взяти інтерв'ю і задати їй нестандартні питання. Волочкова, мало того, що не змогла зрозуміти про що йде мова, а й стала нести єресь про те, як вона голяка відпочиває на Мальдівах.

Російські пропагандистські телеграм-канали поділилися ганебним відео Волочкової.

відео дня

На початку журналістка запитує Волочкову, чи гуглила та своє ім'я. Волочкова щиро не розуміє про що мова, видавши лаконічне "Що"?

Друге питання, на яке балерина теж не змогла знайти відповідь у своїй п'яній базі даних, було про те, чи питала Волочкова про те, чи знають люди, хто вона така. "Ви?"- знову не наздогнала балерина.

На відео - безуспішні спроби Волочкової зрозуміти, про що питання:

А потім, вона просто стала нести маячню про те, що вона їде на Мальдіви, щоб від неї всі відчепилися (неценз - авт.), засмагає там голяка, щоб привезти чудовий загар.

Нагадаємо, раніше російська королева шпагатів Анастасія Волочкова потрапила в скандал, але на цей раз не з келихом і шпагатом, а в розбірки, що стосуються її дочки.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Волочкова знайшла собі кавалера замість одруженого Джигурди. Новий "кращий друг" Прохор Шаляпін віддає перевагу жінкам старшого віку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти