StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Просто невпізнанний: Тарас Цимбалюк показав себе 15 років тому

4 квітня 2023, 17:12
У 18 років зірка "Кріпосної" був зовсім іншою людиною.
Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк показав архівні фото себе в юності / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор, зірка серіалів "Кріпосна", "Кава з кардамоном" і "Спіймати Кайдаша", Тарас Цимбалюк у театральних і кіношних колах заробив амплуа секс-символу.

Правда, 33-річний артист довго до нього йшов - він ретельно стежить за своєю зовнішністю, особливо в тому, що стосується фізичної форми. На зорі своєї кар'єри Цимбалюк виглядав зовсім не так, яким його звикли бачити глядачі.

На своїй сторінці в Instagram він показав, яким був у 18 і в 22 роки. Так актор зізнався, що під час навчання в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого за спеціальністю "актор драматичного театру і кіно", він підробляв не тільки в Київському академічному Молодому театрі та Академічному Театрі юного глядача, а й на футбольних стадіонах.

відео дня

Цимбалюк довгий час заробляв на життя, працюючистюардом (стежив за дотриманням порядку на трибунах) під час матчів. На цих знімках актор виглядає зовсім дитиною - без мужнього образу, який міцно закріпився за ним з часом.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк показав архівні фото себе в юності / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Раніше український співак і комік Володимир Дантес, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, заступився за артистку - він жорстко осадив глядачку, яка вирішила образити Додо в його присутності.

Також співачка і головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огневич розповіла, кого б зараз вона вибрала на шоу, якби можна було повернути час назад.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти