StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зазнали гонінь": Лобода публічно розповіла про Пугачову і Галкіна після скандалу в Росії

7 квітня 2023, 19:30оновлено 7 квітня 2023, 21:16
Світлана Лобода зізналася, що з початку війни вона не бачилася Галкіним і Пугачовою.
Лобода, Галкін, Пугачова
Лобода, Галкін, Пугачова / instagram.com/maxgalkinru, прес-служба Лободи

Українська співачка Світлана Лобода в ексклюзивному інтерв'ю для Главреда розповіла про своє ставлення до російських артистів і "безпрецедентне гоніння" Алли Пугачової і Максима Галкіна з країни-агресора, яка влаштувала війну в Україні.

"Алла Борисівна і Максим завжди приїжджали на всі мої великі концерти, ми з донькою кілька разів бували у них в гостях. Я весь час відчувала підтримку від них і навіть в такій складній ситуації, коли їх сім'я піддалася безпрецедентним гонінням, вони не відступили від своїх принципів і вибрали сторону правди. Це викликає глибоку повагу", - розповіла Лобода в нашому інтерв'ю.

Також співачка зізналася, що з початку війни вона не бачилася ні з Галкіним, якого визнали в Росії іноагентом, ні з Пугачовою.

"На жаль, поки ми не перетнулися особисто. Скоро у мене концерт в Тель-Авіві, може там вдасться їх обійняти", - розповіла Світлана.

При цьому Лобода зізналася, що з російськими артистами вона зараз не спілкується, але і виступати в Росії вона не збирається.

"Я сподіваюся, що зовсім скоро Україна переможе і знову стане цілісною, вільною і процвітаючою. Що стосується концертів, моя позиція незмінна - за нинішньої влади ( в РФ - ред.) ніякі мої виступи там неможливі", - сказала артистка.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти