StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому Софія Ротару стала самітницею та перестала з'являтися на публіці - ЗМІ

28 листопада 2023, 23:44
444
Про те, що зараз відбувається в житті співачки, можна зрозуміти лише за рідкісними постами в її соціальних мережах.
Софія Ротару
Де зараз Софія Ротару - чому співачка не з'являється на публіці / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару, яка підтримує рідну країну у війні проти країни-окупанта, залишається, всупереч пліткам пропагандистів, в Україні. Співачка живе у своєму заміському будинку під Києвом.

Втім, на публіці Софія Михайлівна не з'являється, і інтерв'ю після 24 лютого не дає. Інсайдер з близького оточення сім'ї Ротару розповів Oboz.ua, в чому причина такого її самітництва.

Наприкінці січня 2022 року артистка повідомила у своєму блозі в Instagram, що перехворіла "Омікроном" - різновидом COVID-19. Хворобу вона переносила важко і з ускладненнями.

відео дня

Зараз Софія Ротару ні з ким не спілкується і не виходить у світ зі страху заразитися повторно. З цієї причини контакти і живе спілкування вона зводить до мінімуму.

Відомо, що онуки артистки живуть за кордоном - Софія давно облаштувалася в Нью-Йорку, а Анатолій, не без допомоги грошей і впливу бабусі, втік до Європи вже під час повномасштабної війни. При першій спробі покинути Україну він був затриманий разом з єдиним сином Ротару - Русланом. Де саме зараз знаходиться він, невідомо.

Раніше путіністка Евеліна Бледанс, яка мало не стала невісткою Софії Михайлівни, розкритикувала Ротару за підтримку України та поглумилася над віком артистки.

Також Софія Ротару поділилася зворушливим спогадом про покійного чоловіка - співачка показала рідкісне весільне фото з Анатолієм Євдокимовим.

Інші новини про Софію Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти