StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Співачка LP в худі з російським триколором, подякувала фанам з РФ

28 лютого 2024, 09:23оновлено 28 лютого, 09:59
469
Співачка не вибачилася за своє відео, а лише сказала, що пишається своїми фанами по всьому світу.
Співачка LP видалила своє відео
Співачка LP видалила своє відео / Колаж Главред, фото Instagram / iamlpofficial

Італійська співачка LP (Лаура Перголіцці) виставила відео і подякувала російському фанклубу. До слова, вона навіть була одягнена в худі з російським триколором.

Як пише телеграм-канал "Культурна пральня", після того, як на співачку посипалися негативні коментарі, вона видалила відео і записала Instagram-сторіз.

Крім того, співачка не вибачилася за своє відео, а лише сказала, що пишається своїми фанами по всьому світу. Вона також "дипломатично" зауважила, що знає про те, що в країнах Балтії багато українських біженців, яких вона підтримує.

відео дня
Співачка LP в худі з прапором терористичної Росії
Співачка LP в худі з прапором терористичної Росії / скріншот культурна Пральня

Перголіцці також не упустила можливості прорекламувати свій концерт у березні в цьому регіоні.

"Знаєте, в чому іронія в історії з LP і триколором? Співачка багато разів виходила на сцену з українським прапором. У 2022 році у Варшаві залишила на одному з них автограф та напис I love you Ukraine. You brave beautiful people". Але часто те, що ми сприймаємо як прояв позиції і підтримку українців у війні з Росією, є банальним слідуванням трендам. Передали на сцену укр прапор -потримаю український прапор. Подарували худі з триколором - фото з триколором", - зазначає канал.

Хто така співачка LP

Лаура Перголіцці, яка виступає під ініціалами LP - американська співачка італійського походження, автор-виконавець. Вона є автором пісень для таких виконавців, як Ріанна, Крістіна Агілера, Ріта Ора, Backstreet Boys, Шер, Джо Уолш, Cher Lloyd, Елла Хендерсон, The Veronicas та інших.

Сольний проект — "LP" - стартував в 2001 році, коли співачка представила свій дебютний альбом Heart-Shaped Scar. Його продюсував Девід Лоуері.

Перголіцці - нетрадиційної орієнтації і відкрито зустрічалася з іншими жінками.

Нагадаємо, раніше співачка підтримала Україну в її героїчному протистоянні у війні з Росією, на концерті у Варшаві. Співачка не тільки підняла український прапор, а й написала тепле напуття своїм українським шанувальникам. Зокрема, співачка підписала своїм шанувальникам український прапор. "Я люблю тебе, Україно. Ви сміливі, красиві люди", - написала вона.

Раніше вона также приміряла вишиванку і сердечно дякувала українцям за підтримку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти