StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співачка KRUTЬ вимагає дискваліфікувати переможців Нацвідбору на Євробачення

20 грудня 2022, 22:33
Традиційно, навколо Євробачення виникає безліч суперечок.
Tvorchi
Tvorchi / прес-служба

Фіналістка Нацвідбору KRUTЬ звернулася до Суспільного щодо музичного супроводу виступу TVORCHI у фіналі конкурсу, а також з видання треку "Heart Of Steel" дистрибуційним лейблом "Believe".

Як сказано на сторінці мовника в Instagram, за словами KRUTЬ, в приспівах групи TVORCHI звучав дабл основного вокалу в прямому ефірі, що є порушенням Правил Нацвідбору.

Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров зазначив, що під час прослуховування ефірного запису виступу у фіналі TVORCHI чути додаткову обробку в зазначених секундах, яка може бути даблом. Водночас він не вважає, що така невідповідність запису вимогам правил є суттєвою для оцінки виступу та обрання переможцями TVORCHI.

відео дня

"Організаційний комітет врахував, що ряд дрібних порушень під час Нацвідбору допустили відразу кілька фіналістів, проте жодне з них не стало достатньою підставою для дискваліфікації будь-кого з учасників. Що стосується "Believe", за словами KRUTЬ, компанія продовжує працювати на території країни-агресора.

За отриманою інформацією, Believe - це французька компанія, що займається дистрибуцією в Європі та Азії. Дистрибуція пісень фіналістів цією компанією не є порушенням правил Нацвідбору. 5 з 10 фіналістів Нацвідбору опублікували свої конкурсні пісні через Believe, ще троє працювали з ним нещодавно.

"Організаційний комітет Євробачення прийняв рішення, що звернення KRUTЬ не є підставою для припинення участі TVORCHI в Нацвідборі", - повідомило Суспільне.

Пізніше також з'явилося уточнення, що в тристоронній комунікації Суспільного, фіналістів KRUTЬ і TVORCHI були розібрані зауваження, які направила KRUTЬ. Виявилося, що вона не має жодних претензій до організації та обрання гурту переможцями Нацвідбору на Євробачення 2023 року.

Нагадаємо, 17 грудня, відбувся фінал національного відбору в Україні на Євробачення 2023.

Україну на Євробаченні представлятиме група TVORCHI з піснею "Heart of Steel".

Перше місце за результатами голосів суддів та глядачів посів Тернопільський дует TVORCHI. Групі віддали 9 балів судді і 10 глядачі.

Хлопці виступили з вибуховим треком Heart Of Steel і відразу вийшли в фаворити Національного відбору.

TVORCHI вже брали участь у Нацвідборі на Євробачення 2020, де виступили з сильним треком Bonfire, але першість тоді завоювали Go_A.

Глядачі відзначили унікальний голос і номер соліста групи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти