StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обережно, можна вирвати": Гордон поділився нудотною ра**исткою піснею про "двох сестер"

18 вересня 2022, 00:29
Журналіст опублікував мерзенну пісню про якусь дружбу між Росією і Україною.
Дмитро Гордон
Дмитро Гордон / instagram.com/gordondmytro

Український журналіст Дмитро Гордон опублікував дивну пісню.

На своїй сторінці в Instagram, він виклав відео, де якась панянка у вінку кольору російського триколора, виє пісню про двох сестер, маючи на увазі Росію, яка вбиває українців і Україну.

"Обережно, можна вирвати", - підписав огидне відео Гордон.

відео дня

У тексті пісні є слова, що Україна хотіла стати вільною, а стала "полонянкою". І що Україна "зреклася рідних і близьких", мабуть маючи на увазі Росію, яка по-рідному і Близькому обстрілює українські міста і влаштовує геноцид українського народу, залишаючи після себе братські могили по 500 чоловік.

Нагадаємо, раніше в Instagram- сторіс Гордона з'явився колаж: на ньому в образі святого (ймовірно, канонізованого князя Київської Русі Володимира Мономаха) але з червоний клоунським носом зображений Дмитро Медведєв - заступник голови Ради Безпеки РФ і колишній російський президент, відомий не тільки своїм недоумкуватістю, а й дивними заплутаними промовами. Вони стають предметом жартів навіть в Росії, де президенту звикли бездумно заглядати в рот.

"Святий Димитрій-допомагає при відсутності грошей, дає сили триматися",- свідчить роз'яснення до "ікони", якій ра**истські пропагандисти, схоже, привчають жителів РФ жити в багнюці і злиднях, і радіти цьому.

"Грошей немає, але ви тримайтеся" - фраза, яка стала інтернет-мемом. Це адаптована цитата Медведєва, якою він відповів на скарги кримських пенсіонерів про мізерну пенсію. Стала крилатою; є барвистою характеристикою політики Кремля.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти