StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зразкова барбі-сім'я: Періс Хілтон показала перші знімки одномісячної доньки

26 грудня 2023, 19:25
Ще кілька років тому вона була найдикішою тусовщицею, а тепер Хілтон сяє від щастя бути мамою.
Періс Хілтон з родиною
Періс Хілтон показала одномісячну дочку Лондон / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

42-річна світська левиця, модель і бізнесвумен Періс Хілтон вперше зустрічала Різдво в ролі, про яку мріяла довгі роки - в ролі мами. У січні 2023 року у неї та її чоловіка, бізнесмена Картера Реума, з'явився первісток. Хлопчика назвали Фенікс Беррон Хілтон Реум.

А в кінці листопада в ідеальній барбі-сім'ї Хілтон з'явився останній відсутній елемент - Періс стала мамою дівчинки на ім'я Лондон.

Різдвяний портрет сім'ї Хілтон-Реум в цьому році вийшов особливо зворушливим: Періс, Картер, Фенікс і крихітка Лондон в однакових піжамах позували на сходах їх святково прикрашеного будинку. До слова, це перше фото, на якому світська левиця показала доньку.

відео дня

І хоч личко одномісячної Лондон Хілтон поки показувати не готова, градус розчулення своїм чарівним виглядом сильно підняв малюк Фенікс. Хлопчик, якому скоро виповниться рік, позував у кадрі, як справжня модель - мамині гени дають про себе знати.

Періс Хілтон з родиною
Періс Хілтон показала одномісячну дочку Лондон / колаж: Главред, фото: instagram.com/parishilton

Раніше український шоумен Володимир Остапчук підтвердив, що одружився втретє. Також він натякнув, що скоро разом зі своєю молодою дружиною, журналісткою Катериною Полтавською, відсвяткує першу річницю.

Також співачка Настя Каменських в гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є у неї проблеми в шлюбі з Потапом. NK прокоментувала чутки, які невідривно переслідують їх пару.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти