StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніжні дідусеві обійми: старша донька Вілліса показала перше фото з онукою

20 червня 2023, 21:57
Зворушливий кадр, на якому Брюс Вілліс мило бавиться з двомісячною Лу, змушує серце стискатися.
Брюс Вілліс з дочками
Брюс Вілліс няньчився зі своєю першою онукою Луеттою / колаж: Главред, фото: instagram.com/rumerwillis

Голлівудський актор Брюс Вілліс пережив складні кілька років - відхід з кіно і невиліковна хвороба затьмарюють його життя. Проте його оточує любов'ю і турботою сім'я, яка зовсім недавно стала більше.

Як зазначає Таллула, молодша донька Вілліса від акторк Демі Мур, лобно-скронева деменція поки не забрала у актора пам'ять, тому його близькі намагаються створювати для нього приємні спогади так довго, наскільки це можливо.

Днями Міцний горішок відсвяткував День батька. Привітати його прийшла його старша донька від Мур, та привела з собою дочку Луетту. Двомісячна дівчинка - перша онука актора, і Румер не змогла стримати емоції, коли побачила, як Брюс няньчиться з Лу.

відео дня

Вона зняла ці зворушливий моменти, і поділилася фотографіями на своїй сторінці в Insagram.

"Бачити, як мій батько тримає мою доньку сьогодні, було тим, чим я буду дорожити все життя. Його ніжність та любов до неї були такими чистими і прекрасними. Тато, мені так пощастило з тобою і з Лу. Дякую за те, що ти самий пустотливий, самий люблячий, найкрутіший Даддіо (прізвисько Вілліса від його доньок - прим. редактора), про якого тільки може мріяти дівчина. Кращий тато для дівчаток в цьому світі", - підписала знімки Румер.

Брюс Вілліс з дочкою Румер та онукою Лу
Брюс Вілліс з донькою Румер і онукою Лу на День батька / колаж: Главред, фото: instagram.com/rumerwillis

Зазначимо, що у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, дружина актора, намагається всіляко оберігати його. Вона звернулася до папараці, які буквально переслідують Вілліса, з проханням поважати його приватність, і пояснила, як потрібно спілкуватися з людьми з його діагнозом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти