StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не живеться вам без Пугачової": помічниця артистки відповіла на випад старої Червоної шапочки

12 травня 2023, 21:47оновлено 13 травня 2023, 12:37
Російська співачка Алла Пугачова прилетіла, щоб вшанувати пам'ять свого друга Валентина Юдашкіна.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / Ігор Гуляєв

У терористичній Росії все ніяк не можуть вгамуватися з приводу приїзду російської співачки і Примадонни естради - Алли Пугачової. Як відомо, співачка приїжджала на похорон свого близького друга - Валентина Юдашкіна.

Так, днями впавши на саме дно, істерику закотив головний російський терорист і пропагандист Володимир Соловйов. Опускаючись у виразах по відношенню до співачки і жінки, Соловйов обзивав Пугачову огидними словами і закликав не пускати її до країни-агресора Росію.

Тепер же до завивань зливного бачка Соловйова підключилася "актриса", відома своєю єдиною роллю Червоної шапочки Яна Поплавська.

"Спасибі, Володя! Я тебе обіймаю! Спеціально мовчала і чекала реакції суспільства і колег. Емоції накопичувалися - і ось прорвало. У мене щодо цього випадку був заготовлений тільки один коментар: поставте вашу "Примадонну" в короткій спідниці на табуретку на Червоній площі. Вишикуйтеся в чергу і цілуйте її в зад зі словами "як я радий вас бачити"! І влаштуйте пряму трансляцію! Тільки обов'язково, щоб всі до одного "обожнювачі" вишикувалися. Щоб вся країна бачила цю колону", - ділиться дивними фантазіями 55-річна актриса.

На цей випад несподівано відреагувала помічниця Пугачової Олена Чурпакова.

Помічниця Пугачової засудила Поплавську
Помічниця Пугачової засудила Поплавську / Стархіт

Вона справедливо зауважила, що не дивлячись на те, що Пугачова вже благополучно повернулася в Ізраїль, її персона не дає спокою російському наброду.

Пугачова повернулася в Росію

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Дивіться відео про те, як Пугачова в країні-окупанті з улюблениці народу перетворилася на ворога:

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти