StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не раджу втрачати себе": дружина Остапчука поділилася своїм сумом

27 вересня 2022, 12:44
Жінка ухильно відповідає на питання, які стосуються її чоловіка Володимира Остапчука.
Христина Остапчук
Христина Остапчук / instagram.com/kristygor/

Нинішня дружина телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина опублікувала в Instagram неоднозначні відповіді на сторіз. Вже давно ходять чутки, що у пари зіпсувалися стосунки і вони не разом. Однак офіційно жоден з них не коментував цю ситуацію.

У сесії питань-відповідей в соціальній мережі, жінка вирішила прояснити ситуацію і розповісти, від чого ж у неї такі сумні очі.

"Мої сумні очі і пости – виключно мій внутрішній біль, щодо ситуації в нашій Україні. Тому не варто додавати драматичних фарб в моє життя, тому що комусь так хочеться, або здається! Моє життя занадто цікаве, щоб витрачати його на драму, особливо в такий складний час у всьому світі!"- прокоментувала вона.

відео дня

Вона також досить ухильно відповіла на питання "що з Вовою". "А що з ним? Начебто все добре, живий, здоровий, завтра святкує день народження. Не забудьте привітати", - розповіла вона.

'Не раджу втрачати себе': дружина Остапчука поділилася своїм сумом

Нагадаємо, в мережі стали з'являтися чутки про те, що український телеведучий Володимир Остапчук, який конфліктує з колишньою дружиною і практично не бачиться з дітьми, знову знаходиться на межі розлучення, але вже зі своєю новою дружиною Христиною Гірник.

Про це стало відомо завдяки програмі слави Дьоміна, який і поділився новиною про те, що у пари дійсно є труднощі і вони не живуть разом.

"Знаю, що у пари є певні проблеми. Але поки до розлучення не доходить. Єдине, що відомо, що Вова і Христина зараз не живуть разом. Яка саме причина - невідомо, але кажуть, що це сталося після того, як Володимир поїхав до Канади до своїх дітей. І зараз Остапчук знаходиться в Італії, а Христина знаходиться в Києві вже в своїй квартирі", - сказав Дьомін.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти