StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не розлучниця: Сахневич звинуватили у краху шлюбу Позитива - співак відповів

15 травня 2024, 14:23
444
Олексій Завгородній прокоментував чутки про те, що його нова дівчина зруйнувала його з Андрійчук сім'ю.
Юлія Сахневич, Олексій Завгородній
Позитив особисте життя - Позитив відповів на чутки про розлучення з Андрійчук / колаж: Главред, фото: instagram.com/juli_sakhnevych, instagram.com/positiff

На початку травня український співак Олексій 'Позитив' Завгородній підтвердив свій роман з хореографом і партнеркою по проєкту "Танці з зірками" Юлією Сахневич. Закохані приховували свої стосунки понад три роки.

Примітно, що стільки ж часу минуло з моменту розлучення артиста з його першою дружиною Анною Андрійчук. Після того, як Позитив і Сахневич офіційно оголосили, що вони разом, стали з'являтися чутки про те, що танцівниця стала однією з причин розриву її коханого з дружиною.

Чи почався роман Сахневич і Позитива тоді, коли музикант був ще одружений, прокоментував сам Завгородній. В інтерв'ю для Люкс ФМ він відповів на каверзне запитання.

відео дня

"Це не так. Це було після того, як ми закінчили з колишньою стосунки. Так само й у Юлі. До такого хейтерства взагалі ніяк не ставлюся", - впевнено заявив Позитив.

Хто такий Позитив?

Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив - український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Колишній учасник дуету "Время и Стекло". Співпрацював із Потапом і продюсерським центром MOZGI Entertainment. Брав участь у проєктах "Голос. Діти" (як зірковий тренер разом із Надею Дорофєєвою; 4 сезон) і "Танці з зірками-7".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка шоу "Танці з зірками", ведуча Іванна Онуфрійчук, розкрила стать майбутньої дитини. У квітні вона повідомила, що чекає на первістка від казахського бізнесмена.

Також співачка Камалія возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Разом вони вирушили на відпочинок до Португалії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти