StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не оптична ілюзія, а повне оголення: Хеллі Беррі показала зухвалий кадр на балконі

10 квітня 2023, 02:00оновлено 18 квітня 2023, 11:44
Голе тіло голлівудської акторки - це окремий витвір мистецтва, гідний захоплення.
Хеллі Беррі
Хеллі Беррі знялася голяка і з келихом вина в руках / instagram.com/halleberry

Американська акторка і один із сучасних голлівудських секс-символів Хеллі Беррі поділилася фотографією, від якої перехоплює дух - вона давно так не розбурхувала уяву своїх шанувальників.

Беррі і раніше дуже спокійно ставилася до оголеної натури, тим більше що фігуру завжди мала більш ніж привабливу. Проте повне оголення у виконання акторки могли побачити хіба що дуже близькі їй люди.

Ймовірно, на сторінці Беррі в Instagram з'явився кадр саме з їх архіву - на знімку повністю гола акторка стоїть на кованому балкончику і п'є вино з витонченого келиха. "Я роблю те, що хочу робити", - підписала знімок вона.

Менш ніж за добу пікантна фотографія (побачити її можна тут) набрала понад півмільйона лайків. Передбачається, що знімок зроблений в більш ранні роки Хеллі Беррі - в кадрі у неї довге волосся, що буйною хвилею спадає на оголені плечі, в той час як акторка вже досить давно носить коротку асиметричну стрижку.

Раніше українська співачка, продюсер, громадська діячка і Народна артистка України Руслана Лижичко похвалилася кам'яним пресом у культовому вбранні з "Диких танців".

Також пишнотіла акторка і співачка Селена Гомес побалувала шанувальників знімком з літнім вайбом - у яскравому бікіні, яке підкреслює соковиті вигини артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти