StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталі Портман помітили разом з чоловіком-зрадником під час спільної прогулянки

22 серпня 2023, 14:11
1064
Актриса і її чоловік відчайдушно намагаються зберегти відносини заради своїх дітей.
Портман, чоловік
Портман увілелі разом з чоловіком, який за чутками, закрутив інтрижку на стороні / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com/

Голлівудська актриса Наталі Портман і її чоловік Бенджамін Мільп'є незадоволені спільним вихованням дітей.

За інформацією Page Six, пара була помічена возз'єднаною на фіналі жіночого чемпіонату світу з футболу 2023 року в неділю після передбачуваного роману танцівника і чоловіка актриси.

Батьки сиділи по обидва боки свого 12-річного сина Алефа, спостерігаючи, як англійські "левиці" грають з іспанською "Ла Роха" на стадіоні "Австралія" в Сіднеї.

відео дня

42-річна актриса прийшла на спортивний захід в коричневому пальто поверх білої сорочки, а 46 — річний Мільпье - в темній куртці.

Рідкісний вихід сім'ї відбувся через два місяці після того, як джерела повідомили, що Портман виявила, що її партнер мав роман з 25-річною жінкою, активісткою кліматичних змін Каміллою Етьєн.

Інсайдер зазначив, що пара, яка одружилася в 2012 році, розлучилася в минулому році, але продовжує долати свої сімейні труднощі.

"Вони не розлучилися і намагаються врегулювати справи", — повідомило нам джерело. "Бен робить все можливе, щоб Наталі пробачила його. Він любить її та їхню сім'ю".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Наталі Портман і її чоловік, балерун Бенжамен Мільп'є прийняли рішення розлучитися після 11 років шлюбу, на тлі чуток про зраду останнього.

Главред також писав про те, що Наталі Портман і її чоловік, балерун Бенжамен Мільп'є борються за збереження свого шлюбу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти