StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нас просто всіх уб'ють": Єфросиніна розповіла, що говорили російські зірки на благання вийти на мітинги

7 квітня 2022, 11:10
Російські зірки залякані і на колінах благали не розголошувати імена.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна неодноразово зверталася до своїх російських колег/ instagram.com/mashaefrosinina/

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка під час війни багато і дохідливо намагається пояснити росіянам, що відбувається в Україні, повідала про реакцію російських зірок на її заклик виходити на протести.

За її словами, протягом тижня вона зверталася до колег з РФ з проханням не мовчати, проте вони побоялися, розповіла вона в ефірі Радіо НВ.

читайте такожСказав правду-ворог народу: Комаровський, Єфросиніна та інші потрапили "чорний список" Росії

Незважаючи на це, вона вирішила продовжувати заклики протестувати проти режиму в РФ. Хоч в Росії і заблокували Instagram, росіяни все одно знаходять способи дивитися її ролики.

"У мене був тиждень, щоб донести до росіян, що треба виходити на вулиці. Я використовувала всі ресурси. Я не зможу назвати імена, тому що вони дійсно на колінах майже просили. Мені написали кілька відомих ютуберів, таких відомих, що там по кілька мільйонів передплатників, вони шалено популярні в аудиторії 18+. Вони написали щось на кшталт: "Маша, ви дійсно вірите, якщо виходити на вулиці, ми що-небудь змінимо? Ви не розумієте, нами править маразматик. Нас просто всіх уб'ють", - розповіла Єфросиніна.

Телеведуча зазначила, що після кількох подібних заяв російських зірок зрозуміла, що нічого не зміниться. Однак вирішила відступати не відразу. Вона розуміла: якщо її звернення якось передаються, то потрібно продовжувати робити це, адже "росіяни дивляться її відео досі".

Вона також додала, що після таких повідомлень їй стало очевидно, що нічого не зміниться.

Зірка також зазначила, що росіяни пишуть їй гнівні коментарі, негативно висловлюються про її дітей: "вони всі бажали моєму синові кастрації кислотою..."

Раніше Єфросиніна попросила Баскова ніколи більше не розповідати історії про братні народи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти